Če stavim sto $, koliko zaslužimo?

Označuje skupni znesek, ki bi ga morali izbrati za dobrih 100 $ gotovine. Slabo je verjetno, da je koristno za najnovejše bolj zdrave ali priljubljene ljudi, ki imajo večjo nevarnost za uspeh.Ker ima ekipa trenutno večjo nevarnost, da bo uspešna, boste želeli izbrati veliko več, da bi dosegli dobitek 100 $. Slučajno lahko veste, kakšno je bilo novo plačilo na podlagi priložnosti. Če preprosto ne morete izračunati (ali nočete), bo naš kalkulator igralnih možnosti opravil to nalogo namesto vas. Sporočilo na tej spletni strani je pravzaprav samo za cilje dejavnosti. Pri stavah vedno obstaja nevarnost izgube.

  • Če boste izstopili iz decimalne vrednosti, da bi vam pomagali pri oblikovanju odstotka priložnosti, preprosto ločite prvi korak zaradi decimalne kvote, nato pa povečajte rezultat zaradi stotice.
  • Stave nad/nižje od stav, ki se imenujejo vsote, zajemajo stave na vaš morda polni izhod iz naslova igre, ki je na koncu več kot ali pod določenim številom.
  • Izjemno elitni igralci stav dejansko pazijo, da ne dajo vsakega od svojih jajc v eno košaro in tako boste zaslužili svoj denar, ki ima kazen.
  • Iz tega razloga se profesionalci običajno držijo segmentov z najnižjimi maržami, vključno z oslabitvijo in 1X2, mestom, kjer je marža nižja od 3 %, in morajo osvojiti le nekaj več kot petdeset % stav, da ustvarijo dohodek.
  • Torej, za posameznike, ki stavijo 100 $ na odlično možnost -110, boste dobili dobitek do 90 $, če bo izbira uspela.

Od številnih športnih dogodkov na internetu raziščite možnosti stav glede na možnost postavk. Da, igranje s kalkulatorjem izbire sistema je v Kanadi popolnoma dvorišče. Je le orodje, ki igralcem na srečo pomaga oceniti potencialne dobitke. Čeprav ne, se prepričajte, da so vaši izdelki za športne stave v skladu s kanadskimi zakoni in predpisi o igrah na srečo. Vključno s tem, če v kalkulator vnesete decimalno verjetnost dos.50, ta določi, da je implicitna verjetnost, da boste zagotovo uspešno stavili, 40 % (prvi korak je ločen zaradi dos.50). Podobno za tiste, ki vnesejo delne kvote tretjega/prvega koraka, novi kalkulator pogosto oceni najnovejše predvidene priložnosti kot petindvajset % (prvi korak ločen s (3+1).

Pony Race kalkulator stav

Nakupujte – Preden sklenete eno stavo, naredite domačo nalogo in se prepričajte, da poznate možnosti ter ugotovite, kako delujejo. Imam odličen stavni https://stave-sportne.com/unibet/ kalkulator Moneyline, ki prikazuje čisto nove matematike za posamezno zadevo, da prepoznate, kako resnično deluje, in lahko ugotovite, zakaj določeno število poskusi večje od nekoga drugega. Vključno, recimo, da bi radi stavili, da bo Manchester United dobičkonosen proti Chelseaju (1,42). Vstopili boste v korak 1.42 v vrstici »Manchester Joined«, sto v vrstici »Amount« in nato kliknite za »Calculate«, da boste resnično dosegli svoje učinke.

Ideje o tem, kako oceniti izplačila

Zahvaljujoč marži, če ima vaš stavnik zdrave stave pri vseh možnostih igranja, je zagotovljeno, da bo unovčil ne glede na ugodnosti. Recimo, da odlična stavnica vzame 1. korak, 200 funtov vrednosti nepremičnine na slabšega in plača 3,00, vi pa boste prejeli 2500 £ za favorita, ki plača 1,50. Če vaš slabši igralec povzroči norost, najnovejši stavničar izplača 2400 £ in obdrži najnovejših 2500 £, kar povzroči 100 £ v gotovini.

Igre na srečo v paru

csgo betting

Spoštovana stava je tista, pri kateri priložnost, ki jo ponudi najnovejša stavnica, poskusi več kot dejanska verjetnost, da se bo primer zgodil. Z drugimi besedami, možnosti so odvisne od izbire igralca. Razmislite o pregledu našega kalkulatorja vrednosti stav, če želite izračunati vrednost priložnosti za ujemanje.

Kalkulator za igranje kriketa je pravzaprav vdor, ki vam bo pomagal oceniti možna izplačila v skladu z vsoto denarja, ki si ga delite, in verjetnostjo najnovejše stave. Upoštevati je treba vrsto izbire in možnost vašega izida, da dobite občutek, koliko natančno bi lahko zmagali. To je uporabna enota za hazarderje kriketa, ki iščejo veliko bolj informirane odločitve pri igrah.

Stavite Sprememba igre

Odlična. Takoj bo preoblikoval možnost v več platform, kot so zahodne, kvantitativne in morda majhen delček.Ne samo, da vam pretvornik verjetnosti resnično pomaga prihraniti nekaj časa in jeze, ampak vam lahko dodatno pomaga optimizirati vaše dobitke in zmanjšati lastno izgubo, tako da poskrbi, da običajno razumete resnično vrednost stave. Popolnoma nova provizija za priložnost sto proti ena je dejansko stokratnik vašega lastnega zneska izpostavljenosti, skupaj z vašo povsem novo stavo. Oblike kvot se razlikujejo glede na lokalne preference in zgodovinske prakse. 3 glavne platforme so kvantitativna, frakcijska in denarna linija. Delne možnosti so visoke standardna tehnika za predstavitev možnosti v Združenem kraljestvu in na Irskem.

Pretvornik majhnih ulomkov

Za tiste, ki stavite deset $ na igro dobrih sedmih ekip z vsemi nogami v kvotah -110, je vaše lastno izplačilo za parlay za deset strank znašalo 6.430,82 $, skupaj z vašo gotovino bo 6.420,82 $ (6.430,82 $ – stava deset $). Če stavite 10 $ na a great nine team parlay skupaj s ft v kvotah -110, bo vaše izplačilo za 9-party parlay morda 3.368,52 $, vaša sredstva pa bodo morda znašala 3.358,52 $ (stava 3.368,52 $ – 10 $). Za posameznike, ki stavijo deset dolarjev za navdušeno osem skupinsko igro z vsemi nogami pri kvoti -110, bi njihova provizija za osem skupinsko igro znašala 1.764,46 $, vaša sredstva pa bi morda znašala prvi korak 754,46 $ (prvi korak 764,46 $ – stava 10 $). Če stavite 10 $ na igro sedmih ljudi skupaj z osnovo v možnosti -110, je vaše lastno izplačilo za sedem oseb v igri 924.24 $, vaša sredstva pa bi lahko znašala 914.24 $ (924.14 $ – izbira deset $). Odlična 7-stranska igralna provizija se običajno vrne 92,42 trenutkov, ko je vaša lastna stava pomembna in se zabavajte z -110 priložnostmi za vsakega prsta vašega lastnega parlaya. Za mnoge, ki stavijo deset $ na dobrih pol ducata moštvenih parlay z nogo med možnostjo -110, bi vaše pol ducata moštvenih parlay plačil znašalo 484,13 $ plus denar morda 474,13 $ (484,13 $ – izbira 10 $).

by